Dr. Bánvölgyi András

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen Általános Orvosi Karán summa cum laude minosítéssel. A Semmelweis Egyetem Borgyógyászati Klinikán 5 év gyakorlati és elméleti képzés után kiváló minosítéssel szereztem szakvizsgát bor-, nemigyógyászatból és kozmetológiából.

Jelenleg is a Semmelweis Egyetem Bor-, Nemikórtani és Boronkológiai Klinikáján dolgozom, ahol az általános, az STD illetve az onkológiai szakambulanciák klinikai szakorvosaként végzett munka mellett, a speciális lábszárfekély szakrendelés egyik vezeto munkatársa vagyok.

A gyógyító munkával párhuzamosan, aktívan részt veszek az oktatásban és a kutatásban, illetve rendszeres résztvevoje, eloadója vagyok a hazai és nemzetközi konferenciáknak. Fo kutatási területem a fénykárosodás okozta borrák kialakulásának folyamata, az öregedés és az antioxidáns rendszerek kapcsolatának vizsgálata.

Célom, hogy a gyógyulni vágyókat komplex szemléletu, személyre szabott terápia várja a klasszikus borgyógyászati betegségek, mint az ekcéma, pikkelysömör valamint az immunológiai, boronkológiai és a kozmetológiai elváltozások ellátása során. A fentiek mellett fontosnak tartom, hogy a beteget egészében, emberként és nem tünetek együtteseként lássuk. A munkámat meghatározó szemlélet alapja az, hogy a gyógyuláshoz elengedhetetlen a probléma hátterének, gyökerének kezelése.

Szeretettel várom rendelésemen!